Låna pengar hos Lendo

Lendo är en välkänd lånförmedlare som letar fram det billigaste privatlånet för just dig. Det är ju så att de räntor bankerna och kreditbolagen sätter alltid är individuella, vilket gör det svårt för dig att i förväg veta vilket lån som är billigast för just dig.

Faktorer som inkomst, utgifter och hur många som bor i ditt hushåll påverkar räntan du får. Därför är det utmärkt att vända sig till en lånföremedlare som Lendo som jämför lån och räntor åt dig.

Därför låna hos Lendo

  • Du slipper att jämföra kostnaderna för olika privatlån själv eftersom räntan för privatlån alltid är individuell.
  • Lendo samarbetar med 17 olika banker och kreditbolag.
  • Det tas bara en kreditupplysning på dig trots att du i praktiken kontaktar sjutton banker via Lendo.
  • Du kan låna både lite och mycket. Via Lendo kan du låna alltifrån 5000 kr upp till 400 000 kr, alltså ta lån som är små som smslån men även riktigt stora privatlån.
  • Även om du inte har en fast anställning, till exempel om du jobbar extra eller är timanställd, kan du låna upp till 30000 kr.
  • Du har möjlighet att få låna trots att du har betalningsanmärkningar, bara du tjänar minst 120 000 kr/år, har varit skuldfri hos kronofogden i minst sex månader och varit skriven i Sverige i ett år.

Låna mellan 10 000 och 600 000 kronor. Vill du låna bara en del av kostnaden för bilen eller hela beloppet? Valet är ditt och denna valfrihet finns hos den här långivaren. Du kan välja mellan 1 och 15 år lång betalningsperiod. Ränteintervallet ligger mellan 2,95 och 29,95 %.

Låneinfo

Det är mycket enkelt att påbörja processen att få ett billån hos Lendo. På två minuter kan du ansöka om ditt billån och du får svar inom en minut. De jämför upp till 40 olika banker i jakten på lånen med de bästa villkoren. Allt du behöver ge långivaren är din ansökan och kreditupplysning så fixar de resten av jobbet och ger dig information om vilket billån du borde välja.

Du får alltid se den effektiva räntan för att du ska vara medveten om vad du kommer att betala för i slutändan. På detta vis finns inga dolda avgifter att oroa sig för och det blir tydligt vad exakt du kommer betala månadsvis.

Mer om Lendo

Som Sveriges största låneförmedlare kan du känna dig trygg när du väljer Lendo. När du skickar in din ansökan kan du även fylla i om du har lån som du skulle vilja samla ihop. Här kan Lendo hjälpa dig att sänka din månadskostnad. Vem säger nej till det?

Lendo är en välkänd lånförmedlare som letar fram det billigaste privatlånet för just dig. Det är ju så att de räntor bankerna och kreditbolagen sätter alltid är individuella, vilket gör det svårt för dig att i förväg veta vilket lån som är billigast för just dig. Faktorer som inkomst, utgifter och hur många som bor i ditt hushåll påverkar räntan du får. Därför är det utmärkt att vända sig till en lånföremedlare som Lendo som jämför lån och räntor åt dig.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.