Vår affärsmodell och affiliate-länkar

På Credit.se är vi dedikerade till att tillhandahålla en transparent och pålitlig jämförelsetjänst för lån. För att du som användare ska förstå vår tjänst och dess finansiering, är det viktigt att vi förklarar vår affärsmodell. Vissa av länkarna på vår webbplats är affiliate-länkar. Det innebär att om du klickar på en länk och går vidare till en långivares webbplats, och sedan väljer att ansöka om ett lån, kan vi få en provision. Denna provision påverkar inte det belopp du betalar, och den påverkar inte heller hur vi rankar långivare på vår webbplats.

Transparens och objektivitet

Vår prioritet är att ge dig korrekt och uppdaterad information om de olika långivarna. Vi strävar efter att vara objektiva och transparenta i våra jämförelser och rekommendationer. Det är viktigt att poängtera att medan vi kan ta emot provision från långivare, påverkar detta inte vår bedömning av dessa. Våra recensioner och rekommendationer baseras på noggrann forskning och analys.

Ansvarsfullt lånande

Vi på Credit.se tror på ansvarsfullt lånande. Vi vill påminna dig om att smslån och även privatlån bör hanteras med försiktighet. Det är viktigt att du gör din egen efterforskning och överväger dina personliga ekonomiska omständigheter innan du tar ett lån. Vår information är inte avsedd som finansiell rådgivning, utan som ett verktyg för att hjälpa dig att göra informerade beslut.

Kontakta oss

Tack för att du litar på Credit.se som din källa för jämförelse av lån. Om du har några frågor om vår affiliate disclaimer eller våra tjänster, tveka inte att kontakta oss.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.