Låna pengar hos Zmarta

Hos Zmarta har du riktigt bra lånemöjligheter, allt för att göra det fullt uppnåeligt att kunna köpa precis den bil som du vill ha. Låna mellan 5000 och 600 000 kronor utan säkerhet.

Den individuella räntan ligger på 2,95–26,05 % och den effektiva räntan 2,99–29,40 %. Räntan kommer aldrig stiga över dessa siffror så du kan känna dig lugn och säker inför ditt bilköp.

Låneinfo

Återbetalningstiden kan anpassas från 1 år till 20 år beroende på din individuella ekonomiska situation. Det är inte bråttom att betala tillbaka lånet så snabbt som möjligt. Du behöver heller inte begränsa dig till att köpa bilen från en bilhandlare. Hos Zmarta kan du låna både för att köpa en bil från bilhandlare men också från en privatperson. Bilen kan vara ny eller begagnad – valet är ditt och Zmarta ger dig det bästa lånet som finns på marknaden.

Mer om Zmarta

Det enda du behöver lämna ut är lite information om dig själv och tillåta Zmartas lånhandläggare att ta en kreditupplysning på dig så kan de finna det mest förmånliga lånet för dig och den bil du vill köpa. Med upp till 35 banker att jämföra mellan kommer du definitivt få det bästa lånet om du väljer att låta Zmarta jämföra billån åt dig.

Fördelarna är många hos Zmarta

Att ansöka och jämföra billån hos Zmarta innebär flera fördelar. Deras handläggningstid är kort. De kommer jämföra billån bland upp till 35 långivare och det är mycket enkelt att skicka in en ansökan. Den bil du väljer kan du köpa från vem du vill och summan du kan låna kan vara vilken som helst mellan 5000 och 600 000 kronor vilket ger dig fria händer utifrån hur mycket du vill låna. Med detta generösa lånespektrum kan du faktiskt välja att låna hela summan för bilen direkt och behöver inte betala en del av kostnaden kontant. Detta är en av många anledningar till att vi rekommenderar Zmarta när det kommer till billån.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.