Thorn

Thorn är ett företag som tar finansiering till en helt ny nivå genom att erbjuda enkla lån till privatpersoner. Med deras innovativa och pålitliga tjänster har de blivit den ultimata partnern för de som söker en ekonomisk nystart. Häng med oss när vi utforskar Thorn och upptäcker varför de är det perfekta valet.

Ge dig ut på ekonomiska äventyr

Med Thorn kan du ge dig ut på spännande ekonomiska äventyr! De erbjuder lån upp till ett maxbelopp på 100 000 kronor, vilket ger dig möjlighet att utforska olika möjligheter och projekt. Oavsett om du drömmer om en lyxig semester eller behöver pengar för att renovera ditt hem, så finns Thorn där för att ge dig en extra knuff mot dina ekonomiska mål.

Ansökan på ett kick

Thorn har gjort ansökningsprocessen supersnabb och enkel. Du kan surfa in på deras fantastiska webbplats och fylla i ansökningsformuläret på nolltid. Glöm krångliga papper och långa väntetider! Inom en kort stund får du svar på din ansökan och kan snart vara på väg mot dina ekonomiska äventyr med Thorn.

Återbetalning som passar ditt tempo

Thorn vet att alla har olika behov, därför erbjuder de flexibla återbetalningstider. Du kan välja en återbetalningstid på upp till 84 månader, vilket ger dig gott om tid att planera din ekonomi och betala tillbaka i din egen takt. Du behöver inte stressa, utan kan njuta av resan med Thorn.

Räntor och avgifter hos Thorn

En stor fördel med Thorn är deras rimliga räntesatser och kostnader som därmed inte kommer att få dig att gråta. Allt finns dock tydligt redovisat på deras webbplats genom enkla räkneexempel som det här nedan:

Ett lån på 90 000 kronor till 21,60 % bunden ränta med en återbetalningstid på 84 månader, med 84 avbetalningar om 2100 kronor och 595 kronor i uppläggningsavgift (som läggs till lånet) samt 19 kronor i administrationsavgift, ger en effektiv ränta på totalt 24,59 %. Totalt att återbetala blir 177 992 kronor.

Krav på låntagare

  • Du ska ha fyllt minst 20 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Fast inkomst och överskott i ekonomin som medger ett nytt lån
  • Inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden
Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.