Loanstep

LoanStep är en online-plattform som erbjuder snabba och flexibla lån till privatpersoner i Sverige. Genom deras enkla och transparenta process kan låntagare få tillgång till pengar på ett smidigt sätt men snabbt sätt. 

Lån hos Loanstep

Snabba och enkla lån: LoanStep erbjuder lån upp till 25 000 kr med möjlighet till snabb utbetalning. Lånet blir oftast utbetalt samma dag du ansöker. Ansökningsprocessen är smidig och du kan ansöka online, vilket sparar tid och möjliggör snabb tillgång till lånebeloppet.

Flexibla återbetalningsalternativ: LoanStep ger sina låntagare möjlighet att välja den återbetalningsperiod som passar dem bäst. Ett lån har en återbetalningstid på allt från 30 dagar upp till 36 månader, vilket ger flexibilitet och uppfyller dina individuella behov. Betalar du däremot tillbaka hela summan inom 14 dagar betalar du varken avgifter eller ränta.

Räntor och avgifter

LoanStep är väldigt tydliga med vilken ränta och vilka avgifter som kommer med ett lån och tillhandahåller ett tydligt exempel på sin webbplats. Ett lån med ett kreditbelopp på 27 500 kr ges till en bunden årlig kreditränta på 21,45 % med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 042 kr. Detta ger en effektiv ränta på totalt 32,45 %. Totalt att betala för detta lån blir 40 028 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av en kreditförmedlingsavgift. 

All information rörande ditt lån hittar du smidigt och enkelt på deras webbplats och de frågor som du inte hittar svaret på, kan du däremot alltid ställa till deras kundtjänst, som leverar snabba svar via live-chatt eller telefon.

Krav på låntagare hos Loanstep

För att ansöka om ett lån hos LoanStep måste du som låntagare uppfylla följande krav:

  • Ålder: Låntagaren måste vara minst 18 år gammal.
  • Inkomst: En regelbunden inkomst är ett krav för att du ska bli beviljad ett lån.
  • Kreditvärdighet: LoanStep genomför en kreditupplysning via Creditsafe för att bedöma låntagarens kreditvärdighet. En positiv kreditvärdighet ökar chanserna att få lånet godkänt.
  • Bankkonto: Låntagaren måste ha ett aktivt bankkonto i sitt eget namn för att kunna genomföra transaktioner.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder LoanStep enkla, snabba och flexibla lån till privatpersoner i Sverige. Det är däremot viktigt att låntagarna uppfyller de angivna kraven för att vara berättigade till lån och att de noga granskar villkoren innan de godkänner en låneansökan. Om du vill ha ett lån utbetalt samma dag, så kan vi därmed starkt rekommendera LoanStep.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.