Om tjänsten Lånekoll

Lånekoll är företaget du ska vända dig till om du tänkt köpa bil och behöver ett billån. Den summa du kan låna kan vara vilken som helst mellan 20.000 och 600.000 kronor. Räntan sätts individuellt mellan 2,90 och 29,33 %. 

Låneinfo

Att köpa en bil är ett stort beslut men stora beslut kan också bli besvärliga. Att jämföra vilken bil du ska köpa, besöka flera bilhandlare, provköra flera bilar, fundera är en del av processen när du ska välja din nästa bil. Men att även genomföra samma process när det gäller att finansiera bilen är kanske inte lika självklart, eller lika roligt. Där kan Lånekoll hjälpa dig och det finns definitivt pengar att spara på att jämföra olika banker innan du väljer den bank du tar ditt billån hos. Lånekoll förenklar processen att filtrera bland alla finansieringsalternativ och tar fram det absolut bästa alternativet för just dig och den bil du vill köpa. 

Du kan ansöka om billån via Lånekolls hemsida bekvämt hemma i soffan och få ett svar från flera banker inom 24 timmar. Det är kostnadsfritt och enkelt. De jämför billån och lånevillkor från upp till 30 banker för ditt kommande bilköp. Lånekolls målsättning är att finna det billigaste och bästa billånet till dig. 

Mer om Lånekoll

Lånekoll erbjuder dessutom rådgivning kring alternativen att finansiera din bil, vilket ofta står mellan följande två alternativ:

  1. Att låna med bilen som säkerhet, det vill säga utan kontantinsats
  2. Att finansiera hela lånet med ett privatlån

Hos Lånekoll bestämmer du helt själv hur mycket du vill låna. Det enda som krävs av dig är en kreditupplysning för att låta Lånekolls lånehandläggare hjälpa dig hitta det perfekta billånet till dig. 

Upptäck fördelarna med Lånekoll

Det finns många fördelar du kan njuta av när du låter Lånekolls lånehandläggare söka och jämföra bland massor av banker för att hitta ett lån som passar just dig.

Hos Lånekoll kan du överlämna förhandlingen om räntan på ditt billån till deras lånehandläggare. Att låta Lånekoll hitta ett billån åt dig är därför något vi verkligen skulle rekommendera.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.