Kontantfinans – betyg & omdöme

Kontantfinans är ett företag som erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster för framför allt privatpersoner. Här är en översikt över tjänsterna hos Kontantfinans och vad deras kontokredit innebär.

Kontokredit är en enkel och flexibel ekonomisk lösning

Kontantfinans erbjuder kontokredit, en tjänst som är utformad för att ge dig möjlighet att hantera oplanerade utgifter och snabbt få tillgång till extra pengar när du behöver det. Med deras kontokredit får du en kreditgräns som du kan utnyttja när som helst och betala tillbaka i din egen takt. En smidigare form av Smslån utan UC!

Lånebelopp och ränta hos Kontantfinans

Med Kontantfinans kontokredit kan du låna från 3000 upp till 30 000 kronor. De är väldigt öppna och tydliga med vad du betalar för ditt lån och all info går att hämta på deras webbsida. En exempelkredit på 10 000 kr som blivit återbetalad med 1 112 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 74,3 %. Det innebär en totalkostnad för krediten på 3 344 kr.

Det är viktigt att notera att räntan kan vara högre än traditionella banklån, men det kompenseras av flexibiliteten och bekvämligheten som erbjuds. De erbjuder till exempel en betalningsfri månad, vilket kan vara en stor fördel för många kunder.

Krav på låntagare hos Kontantfinans

För att kunna ansöka om en kontokredit hos Kontantfinans måste du uppfylla följande krav:

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du bör vara bosatt i Sverige och vara folkbokförd på en svensk adress
  • Du måste ha en stadigvarande inkomst, antingen från anställning eller pension på minst 120 000 kr i årsinkomst
  • Du får inte ha skulder hos Kronofogden

Hos Kontantfinans går det bra att låna även om du skulle ha betalningsanmärkningar. 

Enkel ansökningsprocess och flexibel återbetalning

För att ansöka om en kontokredit hos Kontantfinans behöver du bara fylla i deras enkla och snabba online-ansökningsformulär. Du behöver inte skicka in några dokument eller besöka en fysisk plats. De flesta ansökningar besvaras inom kort tid, och om du blir godkänd kan du ha tillgång till pengarna inom en snar framtid.

Slutsats

Med Kontantfinans kontokredit får du flexibilitet när det gäller återbetalning. Du kan själv bestämma hur mycket du vill betala varje månad, så länge du uppfyller minimikraven. Det ger dig möjlighet att anpassa återbetalningen efter din ekonomiska situation och undvika onödig stress. Kontantfinans är en varm rekommendation om du är ute efter ett lån med fördelaktiga villkor.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.