Låna pengar med Klicklån

Klicklån är ett företag som sticker ut från mängden genom att erbjuda enklare och smidigare lån till sina kunder. Med deras användarvänliga plattform och transparenta process har de gjort det till sin mission att förenkla låneupplevelsen.

Snabbt och enkelt med Klicklån

En av de främsta skillnaderna med Klicklån är deras snabba och enkla ansökningsförfarande. Genom deras intuitiva webbplattform kan du fylla i ansökningsformuläret på bara några minuter. Det krångliga och tidskrävande pappersarbetet är ett minne blott. De strävar efter att göra låneprocessen så smidig och effektiv som möjligt för sina kunder.

Flexibilitet som passar dina behov

Klicklån erbjuder flexibilitet för att passa olika ekonomiska behov. Du kan ansöka om lån upp till ett maxbelopp på 40 000 kronor. Vilket också ger dig möjligheten att anpassa lånet efter dina specifika behov. Återbetalning sker därefter på valfri tid mellan 12 och 84 månader.

Oavsett hur stort eller litet lån du tar väljer du själv hur lång låneperiod du ska ha. Du kan till exempel låna 10000 kr i 6 år eller 40000 kr i 1 år, men om du inte har en mycket god betalningsförmåga tvivlar vi på att du får lägga upp deras största lån på ett enda år. I vilket fall som helst är flexibiliteten stor. Du kan även lösa lånet eller göra extraamorteringar när du vill.

Om du vill låna en mindre summa till ditt bilköp är Klicklån företaget du ska vända dig till. Hos den här långivaren kan du låna upp till 40 000 kronor. Den ränta du kommer få är fast och ligger på mellan 9,84-21,60 % så du vet vad du kommer betala varje månad direkt när du tar lånet.

Tydliga villkor och räntesatser

Klicklån strävar efter att vara transparenta och tydliga när det gäller villkor och räntesatser. Du får klara och tydliga uppgifter om kostnader och återbetalning innan du tar beslut om att ansöka om ett lån. Detta hjälper dig att fatta välgrundade beslut och undvika obehagliga överraskningar längre fram. På sin webbplats presenterar de ett tydligt räkneexempel:

  • Ett lån på 90 000 kronor till 21,60 % bunden ränta med en återbetalningstid på 84 månader, med 84 avbetalningar om 2100 kronor och 595 kronor i uppläggningsavgift (som läggs till lånet) samt 19 kronor i administrationsavgift, ger en effektiv ränta på totalt 24,59 %. Totalt att återbetala blir 177 992 kronor.

Krav på låntagare hos Klicklån

För att kunna låna hos Klicklån måste du uppfylla följande krav:

  • Minst 20 år.
  • Kunna identifiera dig med BankID.
  • Fast inkomst.
  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden.

Personlig service och support

En annan fördel med Klicklån är deras personliga service och support. De sätter sina kunder i fokus och strävar efter att erbjuda bästa möjliga upplevelse. Om du har frågor eller behöver hjälp kan du alltid vända dig till deras kunniga och vänliga kundtjänst. Klicklån är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga servicen.

Snabbaste privatlånet?

Frågan är om det finns någon annan långivare som betalar ut ett privatlån så snabbt som Klicklån gör. Om du gör din ansökan innan kl. 11.00 en vardag sitter pengarna förmodligen på ditt bankkonto redan samma dag, annars får du pengarna nästa bankdag, men du måste signera ditt låneavtal med e-leg eller Bank ID om du vill att det ska gå så här snabbt. Svar på din ansökan får du direkt på skärmen, så om du behöver en lite större summa snabbt kan Klicklån vara långivaren för dig.

Låneinfo

Om du tänkt betala merparten av din nya bil med eget kapital och bara behöver hjälp med den sista biten, finns Klicklån till din tjänst. Ta hjälp av ett lån för att kunna köpa den bil du vill ha. Hos Klicklån behövs ingen säkerhet för att ditt lån ska godkännas.

Att ansöka om ett lån är mycket enkelt och du kan göra ansökan online. Du fyller bara i formuläret på deras hemsida och inväntar ett svar. Därefter kan du skriva under ditt avtal med bank-ID. Sedan dröjer det inte länge innan de pengar du vill låna finns tillgängliga på ditt bankkonto. Antingen sker detta redan samma dag som du signerat avtalet eller nästkommande vardag.

När du tar ett lån hos Klicklån vet du att du får en fast ränta, och friheten att välja en avbetalningsperiod på mellan 12 och 84 månader. Inga förklaringar till varför du skulle vilja ta ett lån behövs. Skicka bara in din ansökan och invänta svar så har du satt igång processen.

Bra att veta om Klicklån

Effektiv ränta på ett lån hos Klicklån hamnar mellan 11,82-25,49 % och den maximala effektiva räntan uppgår till 29,99 %. Det tillkommer en administrationsavgift på 19 kronor per månad om du väljer autogiro, annars är avgiften 39 kronor per månad.

Lånet kan du betala av i förtid under hela löptiden för ditt lån utan att det tillkommer några extra kostnader eller avgifter.

Slutsats

Klicklån skiljer sig därmed från andra liknande företag genom sitt snabba och enkla ansökningsförfarande, flexibilitet, tydliga villkor, personliga service och snabba utbetalningar. Genom att göra låneupplevelsen enklare och smidigare är därmed Klicklån det perfekta valet för de som söker ett pålitligt företag att låna från.

Klicklån har placerat sig i mellansegmentet när det gäller lån. Deras minsta lån (5000 kr) är inte lika litet som de minsta smslånen är och deras största lån på 40 000 kr är inte alls lika stort som ett vanligt privatlån men de är ändå bra mycket större än vanliga smslån. Vi på Credit.se anser att Klickslåns lån snarare är ett privatlån än ett smslån eftersom det även har en avbetalningstid på 1 – 6 år.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.