Lån hos GF Money

GF Money är ett företag som erbjuder en rad olika lånealternativ för att möta individuella behov. En av deras mest populära tjänster är en kontokredit, som dock ger låntagare möjlighet att ha tillgång till snabba och flexibla lösningar vid behov.  Ett smidigt alternativ för dig som letar efter smslån med betalningsanmärkningar!

Flexibilitet och snabb tillgång till pengar

Med GF Money kontokredit får låntagare tillgång till en förutbestämd kreditgräns. Detta innebär att de kan dra nytta av lånet när de behöver det som bäst, utan att behöva ansöka om ett nytt lån varje gång. Det ger en flexibilitet som passar låntagare med varierande ekonomiska behov och utgifter.

Fördelar med GF Money

En av de största fördelarna med GF Moneys kontokredit är att låntagare inte behöver fylla i en ny låneansökan varje gång de behöver pengar. Istället kan de enkelt överföra pengar från sin kreditgräns till sitt bankkonto online eller via GF Moneys app. Det sparar tid och gör det bekvämt för låntagare att hantera sina ekonomiska behov.

Dock är en annan fördel med GF Moneys kontokredit att låntagare bara betalar ränta på den faktiska summa de utnyttjar. Det innebär att om du har en kreditgräns på exempelvis 30 000 kr och bara använder 15 000 kr, betalar du bara räntan på den summan. Det ger dig en möjlighet att ha en buffert till hands utan att betala ränta för hela kreditgränsen.

Tydliga krav och villkor för låntagare

För att ansöka om GF Moneys kontokredit måste låntagare uppfylla vissa grundläggande krav:

  • Minst 18 år gammal
  • Fast inkomst
  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden
  • Svenskt medborgarskap eller permanent uppehållstillstånd
  • Bankkonto i Sverige

GF Money maxbelopp, återbetalningstid och räntor

På GF Moneys hemsida hittar du även ett räkneexempel som ger en fingervisning om vad du som kund faktiskt kommer betala för ett lån. En kontokredit utnyttjad om 15 000 kr till 42,5 % rörlig ränta som återbetalas på 12 avbetalningar på 1 824 kr i snitt, 280 kr i uppläggningsavgift, 45 kr i månads/aviavgift och 95 kr i uttagsavgift ger en effektiv ränta på totalt 62,58 %. Totalt att återbetala 21 889 kr. 

GF Money erbjuder en kontokredit med en kreditgräns på upp till 30 000 kr. Återbetalningstiden varierar beroende på låntagarens preferens och betalningsförmåga. Om du söker efter en lånekredit med bra villkor så rekommenderas GF Money starkt.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.