Extralånet omdöme

Extralånet har utvecklat en imponerande tjänst som främst handlar om lån till privatpersoner. Deras användarvänliga plattform gör det enkelt att utforska deras alternativ och anpassa dem efter specifika krav. Står du inför oväntade utgifter har Extralånet en lösning som kan hjälpa.

Fördelarna med Extralånet

Sömlös ansökningsprocess: Extralånet erbjuder en smidig och enkel ansökningsprocess. Att fylla i ansökan tar bara några minuter, och låntagare får vanligtvis besked om godkännande eller avslag inom kort tid.

Flexibilitet: Oavsett om du behöver ett mindre belopp för en kort period eller en större lånesumma med mer tid för återbetalning, anpassar Extralånet sina alternativ för att passa dina individuella behov. Som mest kan du låna 50 000 kronor och längsta återbetalningstid sträcker sig till 10 år

Transparens: Extralånet prioriterar att tillhandahålla tydlig och transparent information om räntor, avgifter och villkor. Detta hjälper låntagare att fatta välinformerade beslut utan obehagliga överraskningar. På deras site finns tydliga räkneexempel, som det här nedan

30 000 kronor i annuitetslån på 4 år med 27,95% nominell ränta, 31,82% effektiv ränta, kostar 1045 kr/mån (48 ggr). Att återbetala: 50 160 kronor inkl. alla avgifter.

Lån i harmoni med din kapacitet

Lånebeloppen hos Extralånet anpassas efter din ekonomiska kapacitet och tidigare lånehistorik. Detta säkerställer att du inte åtar dig mer skuld än du kan hantera och minskar risken för ekonomiska bekymmer. 

Ett företag som sticker ut

Extralånet utmärker sig genom sin skräddarsydda flexibilitet, transparenta information och konkurrenskraftiga sparalternativ. Deras användarvänliga plattform, anpassade lån baserade på kapacitet och bredd av tjänster för olika målgrupper sätter dem i en klass för sig bland liknande företag.

Krav på låntagare

  • Du är mellan 18 och 70 år.
  • Du har inkomst av tjänst, näringsverksamhet eller pension på lägst 12 500 kronor per månad efter skatt (inkomst deklarerad i Sverige).
  • Du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress. Ej skyddad identitet.
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas).
  • Du har mobilt BankID 

Slutsats

Extralånet sträcker sig bortom traditionella snabblån. De erbjuder lång återbetalningstid och låga avgifter. Dessutom har de en kundtjänst i världsklass som alltid finns där för att hjälpa. Är du i behov av ett snabbt lån så är Extralånet ett vettigt alternativ.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.