Enklare – omdöme

Med Enklare kan du få låna mellan 5000 och 600 000 kronor till din nästa bil. Välj en återbetalningsperiod på 1 till 20 år. Du kan ta ett lån från Enklare helt utan säkerhet. Ett lån från den här långivaren kan du använda för att att köpa en bil från vem som helst, du väljer alltså själv om du vill köpa en ny eller begagnad bil.

Varför ditt billån borde fixas via Enklare

Processen att skicka in din ansökan och få ett besked från Enklare, är mycket, ja precis – enkel! Du fyller i din ansökan på 90 sekunder, där endast en kreditupplysning tas. Sedan gör Enklare grovjobbet att jämföra bland sina 39 långivare och väljer ut de bästa lånen åt dig. Du får svar inom 30 sekunder. Därefter är det upp till dig att välja det erbjudande som du tycker är bäst och passar just din ekonomiska situation. När valet är klart ser du snart lånesumman på ditt konto inom några dagar.

Din ansökan är kostnadsfri och du kan även välja att fylla i att du har lån som du vill samla ihop, allt för att dina lånekostnader ska bli så låga som möjligt.

De villkor du behöver uppfylla för att få ta ett billån via den här långivaren är att du ska vara minst 18 år gammal, ha en månadsinkomst om minst 10 000 kronor, inga betalningsanmärkning hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna och varit folkbordförd i Sverige i minst ett års tid.

Njut av fördelarna med ett bra billån

Med branschens nöjdaste kunder och de främsta långivarna är valet enkelt – låt Enklare hitta ditt bästa billån. Ansök gratis och få svar direkt från ett urval av 39 långivare. Minst en av dessa har garanterat det bästa lånet för ditt kommande bilköp. Enklare kan definitivt erbjuda dig den hjälpande handen i djungeln av billån och långivare. Låt Enklare hitta det bästa erbjudandet åt dig och sedan återstår bara en underskrift från dig så är lånet fixat. Vi rekommenderar Enklare för en smidigare lånprocess till din nästa bil.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.