Credifi – vårt omdöme om deras lån

Credifi är en svensk lånegivare som hjälper kunder att hitta bästa möjliga lånevillkor från olika banker, och här berättar vi varför detta borde bli din go-to tjänst när du ska ta ditt nästa lån.

Med en enkel och smidig ansökningsprocess samt konkurrenskraftiga lånevillkor har Credifi snabbt blivit ett populärt val för den som vill låna pengar, men vad innebär deras tjänst egentligen? Det berättar vi mer om i denna recension. 

Ett snabbt lån till ditt nästa köp hos Credifi

Hos Credifi kan du ansöka om att låna ett valfritt belopp från 2 000 upp till 50 000 kronor. Oavsett vad du vill ha finansiering till att köpa kan Credifi hjälpa dig.

När det kommer till återbetalning kan du få längre tid på dig genom att betala “lägst att betala-beloppet” om du inte kan betala av hela kreditbeloppet under den första betalningsperioden. Sedan kan du fortsätta avbetala utifrån den betalningsplanen du gått med på.

Fördelar med Credifi

Det finns många fördelar med Credifi. En av fördelarna är att det inte finns någon uppläggningsavgift. Dessutom finns möjligheten att få en betalningsfri månad och 0 kronor i ränta för lån som överstiger 16 000 kronor.

Du behöver inte skicka in någon dokumentation vid din låneansökan. Du identifierar dig bara snabbt och enkelt med ditt mobila BankID. Pengarna kommer finnas på ditt bankkonto på så kort tid som inom 15 minuter från att din låneansökan har godkänts. Utbetalningar av lån sker dygnet runt genom Credifis samarbete med betalningstjänsten Zimpler.

Krav för att låna hos Credifi

För att beviljas ett lån från Credifi behöver följande kriterier uppfyllas: 

  • Du ska vara minst 18 år gammal
  • Du ska ha ett svenskt personnummer, svenskt mobilnummer och ett svenskt bankkonto
  • Du ska ha en deklarerad inkomst
  • Du får inte ha några aktiva ärenden hos Kronofogden

Snabb och enkel ansökningsprocess

Credifi har en mycket enkel och smidig ansökningsprocess, som både är kostnadsfri och bindningsfri, som kan du kan genomföra online. Efter att du har angett vilket lånebelopp du önskar så blir ansökan automatiskt skickad vidare. Hela ansökningsprocessen tar inte mer än en minut.

Slutsats

Sammanfattningsvis är Credifi en pålitlig och effektiv lånegivare som kan hjälpa dig med lån upp till 50 000 kronor. Med en snabb ansökningsprocess, inga uppläggningsavgifter under kampanjperioden och direktutbetalningar dygnet runt, finns det många fördelar att använda just Credifi.