Cashbuddy – snabblån & kreditkonto

Cashbuddy är din go-to bästa vän när det kommer till ekonomiska lösningar. De erbjuder en härlig variation av finansiella tjänster som passar perfekt för alla konsumenter.

Oavsett om du behöver ett snabblån, kreditkonto eller någon annan form av ekonomiskt stöd, har Cashbuddy precis vad du behöver för att klara av alla livets små oväntade händelser.

Lättsam och anpassningsbar

Hos Cashbuddy är allt lättsamt och anpassat efter just dina behov. De vet att vi alla har olika ekonomiska situationer och att det ibland behövs skräddarsydda lösningar.

Med deras flexibilitet och anpassningsbara alternativ kan du enkelt hitta det bästa sättet att hantera din ekonomi utan stress och krångel.

Konkurrenskraftiga villkor

Cashbuddy är inte bara din bästa ekonomiska vän, de är också den som ger dig de bästa villkoren. Med konkurrenskraftiga priser och rimliga räntor, ser de alltid till att du får det bästa erbjudandet. De bryr sig om att du ska få mest valuta för pengarna, och det märks verkligen i deras generösa villkor.

Återbetalningstid och takt bestämmer du själv, dock inom 5 år behöver ditt lån vara betalt. Deras räntor ser ut på följande sätt: nominell årsränta 28,4%, effektiv ränta 32,41%. Maxbelopp att låna är 25 000 kronor.

Hjärtlig kundservice

Cashbuddy har ett hjärtligt kundserviceteam som alltid är där för dig. Med deras vänliga attityd och professionella inställning får du den support du behöver när du än behöver den. Inga frågor är för små, och du kommer alltid att lämna samtalet med ett leende på läpparna. 

Krav på låntagare

  • Du är minst 20 år, eller fyller 20 år innevarande kalenderår.  
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden (betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas).
  • Du har inkomst av tjänst, näringsverksamhet, a-kassa eller pension.
  • Du har svenskt personnummer och en folkbokföringsadress.
  • Du får inte ha skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Sammanfattning

Cashbuddy är din tillförlitliga ekonomiska bästa vän. Med deras breda utbud av finansiella tjänster, anpassningsbarhet, snabba processer, konkurrenskraftiga villkor och hjärtliga kundservice kan du vara säker på att du kommer att få den bästa ekonomiska vägledningen.

Så varför vänta? Luta dig därmed tillbaka, slappna av och låt Cashbuddy hjälpa dig att hantera dina ekonomiska utmaningar. 

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.