Binly lån – vårt omdöme & recension

I dagens skiftande ekonomiska klimat är behovet av anpassningsbara lån en väldigt god sak för många människor där ute.

Binly en ny aktör inom den svenska lånsektorn som sätter flexibilitet i första rummet.

Binly har en framstående plats inom fintech-världen. Företaget har konstruerat en plattform som ger människor möjlighet att ansöka om smslån utan krångliga bankprocesser eller traditionella kreditvärderingar.

Kontokredit hos Binly

Flexibelt lån: Binly tillhandahåller skräddarsydda lån utan säkerhet som inte bygger på det traditionella kreditsystemet. Detta öppnar möjligheter för individer med ekonomiska svårighet att kunna ta lån.

Maxbelopp för lån är 50 000 och vad du slutligen kommer att betala finns klart och tydligt angivet på deras webbplats. 

En kredit på 9 500 kr till 43,50 % ränta med en återbetalningstid på tio månader (med tio återbetalningar om 1 919 kr, 1 585 kr, 1 544 kr, 1 503 kr, 1 461 kr, 1 420 kr, 1 379 kr, 1 338 kr, 1 296 kr samt 1 255 kr) och 1 205 kr i uppläggningsavgift, 1 155 kr i Lägst att betala-belopp samt 600 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 202,02 %. Det totala beloppet att återbetala är 14 699 kr. Kreditens löptid och där tillhörande kostnader kan komma att förändras vid utökning av krediten.

Målgruppen för Binly

Den främsta målgruppen är unga vuxna och studenter som ofta saknar en väl upprättad kreditvärdighet eller möjlighet att kunna ansöka om mer strikta lån.

Även egenföretagare och småföretagare som behöver snabb finansiering för att växa sin verksamhet kan utnyttja Binlys snabba ansökningsprocess och okomplicerade villkor.

Krav på låntagare:

  • Svenskt personnummer
  • Svensk folkbokföringsadress
  • Mobilt BankID
  • Svenskt bankkontonummer
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

Avslutningsvis

Överlag gillar vi Binly’s lån. Med en enkel ansökningsprocess och flexibla villkor kan personer med varierande ekonomiska förutsättningar få det stöd de behöver.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.