Beefinans

Att ta lån är något majoriteten av svenskar gör idag. Det är ett viktigt hjälpmedel för att kunna finansiera större inköp. Om du är ute efter ett billån och vill bli erbjuden det bästa möjliga billånet så har du kommit helt rätt. Beefinans är en tjänst som hjälper dig att hitta det bästa och billigaste lånet för dina individuella behov. Hos Beefinans har du en möjlighet att ta ett lån från 5.000 kr upp till hela 600.000 kr. Det bästa av allt är att du själv inte behöver spendera din tid på att leta efter de bästa lånevillkoren. Detta gör Beefinans åt dig.

Ansökan hos Beefinans

Först och främst måste Beefinans design på hemsidan hyllas. Det första du får ta del av är en stilren startsida där du direkt utan konstigheter kan göra en kostnadsfri ansökan om ett lån. Du väljer den summa som kommer täcka den bil du vill finansiera samt en återbetalningstid. Processen därefter är väldigt lätt att följa och ta del av.

Efter att din ansökan har mottagits av lånförmedlaren, jämförs dina valda preferenser med över 40 olika banker och långivare. Du får flera alternativ att välja mellan. Efter det behöver du signera ett avtal för lånet du valt. Genom Beefinans tjänst sparar du tid och kan hitta ett lån med bra villkor och den lägsta räntan.

En hjälpande hand

Beefinans har Sambla som partner vilket möjliggör en hel del tjänster. Dock fokuserar låneförmedlaren främst på att erbjuda lån samt möjligheten för dig att även samla ihop dina tidigare lån eller krediter. Att erbjuda dig att samla tidigare lån är bara fördelaktigt. I det stora hela får du en lägre kostnad för lånen. Det vill säga en lägre ränta genom att samla ihop alla lån under ett och samma tak. Samtidigt får du bättre koll på vad det är du faktiskt betalar av.

Slutsats

Det är en bekvämlighet att låta Beefinans göra jobbet åt dig om du söker efter ett billån. Med samarbeten med över 40 olika långivare ser Beefinans till att finna dig ett lån med de absolut bästa villkoren. Så, om du är ute efter ett riktigt fördelaktigt billån eller vill samla ihop dina nuvarande lån rekommenderar vi Beefinans starkt.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.