Banky lån

Banky skiljer sig från andra långivare genom att de kollar på din faktiska återbetalningsförmåga och erbjuder dig ett transparent billån med bättre villkor. Genom Banky kan du ta lån från 20.000 kr upp till 100.000 kr och återigen med endast en kreditupplysning. Smidigt och enkelt och allt sköts av ett team med över 10 års erfarenhet av att driva verksamhet inom privatekonomi.

Ansökan hos Banky

Hos Banky är du enbart 24 timmar ifrån en insättning på ditt bankkonto och ditt nästa bilköp. När du kommer in på Bankys hemsida kan du direkt börja fylla i din ansökan utefter dina behov. Du legitimerar dig med Mobilt BankID för att sedan omedelbart få upp ett förslag på skärmen. Stämmer allt – skriv under låneavtalet! Du blir både uppringd för att bekräfta att du är trygg med lånet och därefter betalas det ut. Och allt detta inom 24 timmar!

Modernare långivare

Banky strävar efter att erbjuda sina kunder ett modernare sätt att godkänna billån. Det utdaterade systemet som många långivare använder sig av idag är historia. Det viktiga hos Banky är inte hur mycket lån du kan få. Det handlar mer om att du utan problem ska kunna få ett lån och dessutom att du får ett lån som du kan betala tillbaka. Genom deras unika tankesätt skapar de fler möjligheter för dig som låntagare.

Slutsats

Avslutningsvis kan man lugnt hävda att Banky har siktet in i framtiden. Med erfarenheten om privatekonomi har flera hjärnor slagits ihop och utfallet blev denna briljanta banktjänst. Äldre utdaterade system som förlitar sig på flera kreditupplysningar är snart ett minne blott. Om du vill ta del av ett säkert lån så är absolut Banky något för dig!

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.