Arcadia Finans – snabbfakta

Låt Arcadia Finans hitta det bästa lånet för dig. De jämför mellan upp till 35 långivare, allt för att finna det mest förmånliga lånet med de bästa villkoren och lägsta räntan åt dig.

Du kan först snabbt skicka in din ansökan online och långivaren letar upp flera låneerbjudanden åt dig. På mindre än en vardag skickas flera låneerbjudanden till dig och det är bara för dig att välja vilket av dessa du tycker är bäst. Därefter blir lånesumman utbetalad till ditt konto, vilket till och med kan ske samma dag.

Krav för att bli beviljad

För att kunna få ett lån hos långivaren behöver du vara minst 18 år gammal, ha en årsinkomst som överstiger 100 000 kronor och sakna betalningsanmärkningar.

Ansökan

Du skickar in din låneansökan snabbt och smidigt på hemsidan. Fyll i den önskade summan du vill låna, återbetalningstid, din e-post, mobilnummer och acceptera samtidigt villkoren. Du kan skicka in en ansökan när som helst till Arcadia Finans. Din ansökan är gratis och inte bindande. Endast en kreditupplysning behövs.

Din individuella ränta kommer uppgå till minst 2,95 % och maximalt 27 %, med en effektiv ränta mellan 2,99 – 29,90 %. Återbetalningstiden är minst 12 månader och maximalt 20 år.

Billån hos Arcadia Finans

Om du är sugen på att köpa en ny bil – vänd dig till Arcadia Finans. Hos dem kan du låna valfri summa mellan 25 000 och 600 000 kronor, vilket betyder att du kan låna upp till hela bilens kostnad, om du vill, utan säkerhet. Om du vill ha ett billån med låg ränta kan du finna det hos den här långivaren.

Varför spara – ta ditt lån nu hos Arcadia Finans

Du kan njuta av flera fördelar när du väljer att ta ditt nästa lån hos Arcadia Finans. Snabb ansökan, jämförelse mellan många långivare, snabbt svar och utbetalning av lånesumma. Vi rekommenderar Arcadia Finans om du vill ha ett privatlån med generösa villkor, snabbt och enkelt.

Johannes Larsson

Johannes Larsson är en erfaren finansskribent specialiserad på lån. Med över tio års erfarenhet, har han tjänat som redaktör på flera stora finansiella webbplatser och blivit citerad i välrenommerade tidningar som Forbes, Business Insider och Entrepreneur.